Díjak, tanúsítványok

150 év díjai és elismerései

Az elmúlt években többször megkaptuk az egyik legmagasabb hazai szakmai elismerést, a Magyar Termék Nagydíjat

2010-ben az Európai Bizottság Oltalom alatt álló földrajzi jelzés (OFJ) védjegyhasználatát engedélyezte a gyulai és a csabai kolbász számára. 2013-ban a Gyulai Kolbászt szakmai grémium beválasztotta a HUNGARIKUMOK Gyűjteményébe. 2015-ben a brüsszeli székhelyű Nemzetközi Íz és Minőség Intézet (iTQi) által kiírt minősítő teszten a Gyulai Kolbász 2 aranycsillagos minősítést ért el, amely nemzetközi szinten nem csak Európában jelent elismerést.

Szintén 2015-ben a Gyulahús Kft. megkapta a Magyar Termék Nagydíj Gazdaságért Nívódíjat. A Gyulai márka elnyerte mind a MagyarBrands, a SuperBrands és a Business Superbrands címet is.

Díjak, elismerések teljes listája >>
oklevel

Oklevelek, elismerések

oklevel_1oklevel_7oklevel_4oklevel_2oklevel_8oklevel_6oklevel_6oklevel_6

Tanúsítványok

BRC Global Standard for Food Safety:

Nemzetközi tanúsítási rendszer, mely a termékeink forgalmazásához szükséges hazai és nemzetközi kereskedelemben egyaránt.

Letöltés >>
brc_logo

OFJ - Oltalom alatt álló Földrajzi Jelzés:

2010 - Az Európai Bizottság Oltalom alatt álló Földrajzi Jelzés (OFJ) védjegyhasználatát engedélyezte a gyulai és a csabai kolbász számára. Gyula és Békéscsaba közigazgatási határain belül gyártott, receptúrát követő termékeket hívhatjuk Gyulai Kolbász-, illetve Csabai Kolbásznak. A védjegyhasználati megfelelőséget a Bizottság folyamatosan ellenőrzi.

pgi_logo